30
Joi, Mai
0 Articole noi

Centrul de carantina de la Zimnicea s-a inchis

Carantina Zimnicea

Actualitate
Tipografie

Incepand de sambata dupa-amiaza, centrul de carantina de la Zimnicea s-a inchis, ca urmare a deciziei CCR. Ultimii 75 de zimniceni aflati in izolare la domiciliu sunt si ei liberi. Tabara “Dunarica”a revenit incepand de astazi in custodia Directiei Judetene pentru Sport si Tineret.

Ultimele 3 persoane aflate in carantina in centrul de la Tabara de Agrement “Dunarica” din Zimnicea, au parasit centrul sambata dupa-amiaza. Centrul de carantina si-a incheiat activitatea ca urmare a deciziei CCR. Tabara “Dunarica” a revenit incepand de astazi in custodia Directiei Judetene pentru Sport si Tineret.
Circa 220 de persoane (din care 25 zimniceni) au stat in acest centru pentru carantina in ultimele luni de zile. Trecut in administrarea primariei, aceasta a alocat in aceasta perioada circa 2 miliarde de lei vechi pentru functionarea lui, la care s-a adaugat si personalul necesar.
Concluzia edilului zimnicean este una clara: toate primariile ar trebui sa se pregateasca din timp pentru a face fata unor solicitari ca cele generate de pandemia de Covid-19.
Tot ca urmare a deciziei CCR, 75 de zimniceni aflati in izolare la domiciliu, pot parasi locuinta fara a mai risca sanctiuni.