20
Sam, Iul
5 Articole noi

Va fi modernizat Drumul European 70

Modernizare E70

Actualitate
Tipografie

Traficul este unul intens pe drumul european 70, Alexandria - Bucuresti, pe acest tronson producandu-se ambuteiaje, precum si multe accidente de circulatie. Pentru rezolvarea acestor probleme, in perioada imediat urmatoare vor fi efectuate lucrari de modernizare a acestuia.

De foarte mult timp se discuta despre transformarea drumului european 70 in autostrada sau drum expres. Este evident faptul ca, pe tronsonul Alexandria - Bucuresti se produc ambuteiaje, precum si foarte multe accidente rutiere, din cauza carora multe persoane si-au pierdut viata, acesta fiind cunoscut si ca ”drumul mortii”.  In perioada imediat urmatoare vor incepe lucrari de extidere a acestuia, anuntul fiind facut de Cristi Barbu, secretarul genaral adjunct al Guvernului.
Cătălin Șomode, directorul DRDP București, a precizatca este vorba de o îmbunătățire pe mai multe zone aglomerate de pe E70.
In perioada următoare, până la finalul lunii iulie, vor fi efectuate lucrări pe drumurile Alexandria-Zimnicea, Zimnicea-Turnu Măgurele, Zimnicea-Pietroșani, adică DN51, DN51A, și DN5C.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!