18
Ma, Iun
0 Articole noi

Tanara politista Andreea Sandu are nevoie de noi in continuare

Andreea Sandu

Actualitate
Tipografie

Cand totul parea sa revina cat de cat la normal, a mai venit o veste proasta. Tratamentul cu citostatice din tara nu a functionat asa cum trebuie, asa ca, tanara politista Andreea Sandu, din Rosiorii de Vede, are nevoie de noi.

Medicii sustin ca singura ei salvare, in momentul de fata este transplantul cu celul stem. Costul  enorm de mare, 250.000 de euro la o clinica din Italia. Pana in aceasta dimineata era stransa suma de 406 de mii de lei.
Doar noi putem ajuta! Asa cum am facut si pana acum, si de acum incolo o putem intinde o mana de ajutor  tanerei polititiste din Rosiorii de Vede, Andreea Sandu. Din pacate, vestile nu sunt tocmai bune. Andreea are nevoie de transplant cu celul stem. Costul 250.000 de euro la o clinica din Italia. Pana in aceasta dimineata era stransa suma de 406 de mii de lei.
Andreea are 33 de ani, iar din 2009, de cand a terminat studiile este politist la Politia Muncipiului Rosiorii de Vede.
Tot acest vis urat, a inceput in luna mai, atunci cand tanara a inceput sa se simta rau. In urma unor investigatii a fost diagnosticata cu leucemie miloida acuta.
Cei care vor sa o ajute pe Andreea, pot accesa pagina de facebook “Uniti pentru Andreea Sand. Caz urgent”, iar aici pot fi donati bani. Nu uitati pic cu pic se face mult. Andreea Sandu, mamaica mereu cu zambetul pe buze, are nevoie de noi toti.