30
Joi, Mai
0 Articole noi

Centura Alexandriei aprinde spiritele intre autoritati

VO6F - DJ 504

Actualitate
Tipografie

Discutii aprinse intre autoritati in ceea ce priveste reducerea numarului de accidente rutiere pe soseau de centura.

Autoritatile judetene au incercat ieri sa gaseasca soluti pentru reducerea numarului de accidente de circulatie, care se produc la intersectiile drumurilor judetene cu soseaua de centura a Alexandriei. In acest sens, in prima faza, a fost propusa montarea calmatoarelor de viteza. Ieri, reprezentantii autoritatilor judeteane, au fost prezenti pe soseaua de centura a Alexandrie. Motivul a fost acela de a stabili cauzele ce duc la poducerea accidentelor de circulatie, la cele doua intersectii ce duc in localitatile Laceni si Mavrodin. Cert este ca, pentru o perioada de 5 ani, pe aceasta sosea nu pot fi facute modificari, deoarece, acest drum a fost realizat cu fonduri europene.
In urma discutiilor au fost propuse mai multe variante. In prima faza insa, la aceste doua intersectii vor fi montate calmatoare de viteza.
Prefectul judetului, prezent la actiune a mai venit si cu alte solutii.
Potrivit datelor furnizate de IPJ Teleorman, la intersectia soselei de centura cu drumul Alexandria – Laceni s-au produs 5 accidente de circulatie, cu 2 decedati, 3 raniti grav si 9 raniti usor, iar la intersectia cu drumul Buzescu – Mavrodin s-au produs 4 accidente de circulatie, cu 2 raniti grav si 6 raniti usor.