30
Joi, Mai
0 Articole noi

Saptamana portilor deschise la CAR Pensionari Rosiorii de Vede

CAR Rosiori

Actualitate
Tipografie

Aproximativ 300 de pensionari, membri ai Casei de ajutor reciproc a pensionarilor din Rosiorii de Vede vor primi in aceasta saptamana ajutoare financiare nerambursabile. Sprijinul financiar este acordat celor care au pensii sub 600 de lei.

Cu ocazia Zilei internationale a persoanelor varstnice pensionarii rosioreni  cu pensii foarte mici primesc ajutoare financiare nerambursabile din partea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Rosiorii de Vede. Chiar daca sumele nu sunt foarte mari, pentru batranii cu pensii sub limita de subzistenta sunt o adevarata binefacere. Decizia de oferi aceste ajutoare banesti apartine Comitetului Director al CAR Pensionari si sunt suportate din fondurile asociatiei. Solidaritatea pensionarilor rosioreni s-a manifestat si fata de cei 20 de pensionari internati in Caminul de batrani Sfantul Teodor care au primit din partea CAR Pensionari acelasi sprijin financiar nerambursabil.

In aceasta saptamana pensionarii rosioreni sunt invitati sa viziteze sediul Casei de Ajutor Reciproc a pensionarilor pentru a se informa despre activitatile asociatiei si sa participe la evenimentele organizate cu ocazia Zilei internationale a persoanelor varstnice.