23
Ma, Iul
0 Articole noi

CJPC si-a prezentat raportul de activitate pe anul 2014

Raport CJPC

Actualitate
Tipografie

Sub sloganul ”Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Teleorman in slujba cetateanului si in 2014”, institutia a prezentat raportul de activitate pe anul trecut.

La actiune a luat parte atat prefectul judetului Carmen Daniela Dan, dar si vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Razvan Adrian Florescu.

Comisariatul judetean pentru Protectia Consumatorilor a tras linie si adunat la un loc bunele si relele anului 2014. Toate acestea au fost prezentate astazi, in cadrul bilantului pe anul trecut. Potrivit datelor centralizate la nivelul judetului, au fost verificate produse in valoare de peste 9 milioane lei. Deasemenea au fost descoperite si abateri, iar principalele neconformitati au fost descoperite la produsele alimentate . Cele mai multe fiind gasite la agentii economici din mediul rural. Nici numarul de reclamatii depuse la sediul institutiei nu a fost mic. In anul 2014, inspectorii din cadrul institutiei au primit 500 de reclamatii. La prezentarea raportului, a fost prezent si vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, care a declarat ca in acest moment se lucreaza la un nou plan care sa vina in sprijinul consumatorilor dar si al inspectorilor. Carmen Daniela Dan, prefectul judetului, a dorit sa stie daca un produs gasit neconform, este scos imediat de la comercializare. In moemntul de fata la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Teleorman activea un numar de 5 inspectori, si nu de putine ori au fost cazurile in care acestia au fost agresati. Intrebat ce este de facut vicepresedintele ANPC, a raspuns destul de sec ca exista un protocol cu cei de la MAI. Activitatea CJPC Teleorman nu s-a rezumat doar la actiuni de control, o latura importnata a activitatii a fost sic ea de consiliere a agentilor economici. Per total in anul 2014, au fost consiliati 364 de operatori economici.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!