23
Ma, Iul
0 Articole noi

La Zimnicea 64 de persoane au venit la audientele Casei de Pensii

Audiente

Actualitate
Tipografie

Functionari ai Casei Judetene de Pensii s-au deplasat astazi la Zimnicea pentru sedinta lunara de audiente in teritoriu pentru pensionarii din Zimnicea si localitatile limitrofe.

64 de persoane au primit cu aceasta ocazie informatii si lamuriri referitoare la varsta de pensionare sau actele necesare intocmirii dosarului de iesire la pensie.Urmatoare intalnire de acest fel va avea loc pe data de 24 februarie, ultima zi de marti a lunii viitoare. Astazi a fost zi de audiente in teritoriu pentru Casa Judeteana de Pensii, zi dedicata orasului Zimnicea si localitatilor limitrofe acestuia. 64 de persoane au profitat de prezenta la Zimnicea a functionarilor Casei de Pensii pentru a obtine informatii despre data iesirii la pensie,actele necesare intocmirii dosarului de pensionare, grupele de munca,dar si alte probleme care tin de legislatia in domeniu.
Urmatoarea intalnire de la Zimnicea cu functionarii Casei Judetene de Pensii va avea loc luna viitoare, in ultima zi de marti, cei interesati putandu-se inscrie inca de maine pe lista pe care o gasesc la poarta Primariei Zimnicea.
Asadar, daca nu vor aparea schimbari  de ultimo moment, urmatoarea intalnire de acest fel cu functionarii Casei de Pensii ,va avea loc in dimineata zile de marti, 24 februarie.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!