20
Sam, Iul
5 Articole noi

Targul gospodarului s-a deschis la Alexandria

Targul gospodarului

Actualitate
Tipografie

O noua editie a targului gospodarului si-a deschis portile in municipiul Alexandria, fiind organizat de Camera de Comert Industrie si Agricultura Teleorman in parteneriar cu primaria.

Acesta va fi deschis pana pe data de 22 martie, iar producatorii care isi expun marfurile sunt din Teleorman, Arges, Dambovita , Prahova, Harghita si Piatra Neamt. Pana pe data de 22 martie pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Alexandria, trecatorii au ocazia sa viziteze targul gospodarului, care a ajuns anul acesta la editia a-6-a. Ca si celelalte editii, si aceasta este organizata de Camera de Comert Industrie si Agricultura Teleorman in colaborare cu primaria municipiului. Producatorii sositi din mai multe colturi ale tarii pun spre vanzare diferite produse. Astfel pot fi cumparate dulciuri facute in casa, preparate din carne, seminte de flori si legume, flori in ghivece, dar si articole de artizanat.
Expoziţia-târg de la Alexandria constituie un eveniment special chiar şi pentru cei ce doar vin să privească, peisajul unic creat de florile multicolore aducându-le tuturor primăvara în suflet, iubirea, dragostea de frumos şi speranţa.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!