30
Joi, Mai
0 Articole noi

Concursuri de sah, table si rummy pentru pensionarii alexandreni

Concurs sah, table

Actualitate
Tipografie

Daca o parte a pensionarilor din Alexandria au participat la concursul de cros, altii au ales sporturile mintii. Astfel ca aproximativ 50 de persoane varstnice, barbati si femei, au participat la competitiile de table, sah si rumy, organizate la clubul pensionarilor.

Dupa ce o parte a pensionarilor din Alexandria a decis sa participle la concursul de alergat din parc, o alta a preferat sa se inscrie la concursulrile de sah, rummy si table, ce s-au desfasurat in incinta clubului pensionarilor din Alexandria. Si competitiile de la club au facut parte din activitatile dedicate zilei internationale a persoanelor varstnice, acestea au fost organizate de catre Consiliul Judetean al Persoanelor Varstnice in colaborare cu Consiliul Judetean Teleorman. Potrivit organizatorilor pentru a putea participa la concurs trebuia respectata o singura regula, concurentul sa nu aiba mai putin de 63 de ani la barbati si 58 de ani la femei.
La table, sah si rummy, potrivit organizatorilor s-au inscris peste 50 de persoane. Astfel la sah au participat 8 barbati si 8 femei, la rummy 16 doamne, iar la table au concurat 21 de barbati. Premiile pentru castigatori au fost oferite de catre Consiliul Judetean.