23
Ma, Iul
0 Articole noi

Conferinta la final de proiect

Conducerea ISU

Actualitate
Tipografie

Astazi, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Teleorman, a avut loc conferinta finala a proiectului “Achiziţie echipamente pentru intervenţii de urgenţă în condiţii de iarnă, în regiunea Sud Muntenia”.

In cadrul acestuia au fost achizitionate mai multe autospeciale, ultimele dintre ele fiind 7 echipamente pentru interventii de urgenta in conditii de iarna, o autofreza fiind repartizata judetului nostru.
Un nou proiect ce s-a desfasurat in Regiunea Sud Muntenia, a fost incheiat. Astazi, in sala de sedinte Consiliului Judetean Teleorman, a avut loc conferinta finala a proiectului Achiziţie echipamente pentru intervenţii de urgenţă în condiţii de iarnă, în regiunea Sud Muntenia”. La nivel de regiune acesta a fost un suscces, cateva date fiind prezentate de catre  vicepresedintele Consiliului Judetean teleorman, Ilie Balan.
Prin intermediul acestuia, pentru fiecare inspectorat pentru situatii de urgenta din regiunea Sud Muntenia, au fost achizitionate mai multe autospeciale, precum si cate un echipamnet pentru a intervenii de urgenta in conditii de iarna. In urma dotarii inspectoratatelor cu aceste echipamente, timpul de interventie a fost redus, principala preocupare a pompierilor fiind aceea de a salva bunuri si vieti omenesti.
Proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 19 luni, a fost demarat la data de 30 septembrie 2014, iar la data de 30 decembrie anul curent are loc finalizarea. Valoarea totala a proiectului a fost de 18,2 milioane de euro.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!