23
Ma, Iul
0 Articole noi

Un nou proiect a fost finalizat cu succes la nivel de judet

PAS

Actualitate
Tipografie

Este vorbat despre cel intitulat “P.A.S cu Pas catre angajare”implementat de asociata neguvernamentala Adecvar, ce a demarat pe data de 26 februarie si incheiere pe 24 decembrie. Acesta a avut ca obiectiv formarea a peste 200 de someri, in special din mediul rural.

Un nou proiect ca a avut ca scop formarea profesionala a somerilor, in special din mediul rural, a fost finalizat cu succes in judetul nostru. Este vorba despre cel intitulat “P.A.S cu Pas catre angajare”implementat de catre asociata neguvernamentala Adecvar, ce a fost demarat pe data de 26 februarie si incheiere 24 decembrie. Pe parcursul derularii proiectului, au fost formati profesional un numar de 252 de someri.
Pe perioada derularii proiectului “P.A.S cu Pas catre angajare”, participantii au primit si subventii in bani.
Potrivit celor de la Adecvar, acesta a fost un real succes. Astfel au fost organizate seminarii, au avut loc 12 serii de formare profesionala, la cursuri au participat un total de 252 de persoane. Au mai fot realizate 20 de planuri de cariera, iar 20 de persoane vor fi plasate pe piata muncii in termen de 6 luni de la finalizarea proiectului, deja pentru 17 dintre ele existand promisiuni de angajare.
Prin intermediul proiectului “P.A.S cu Pas catre angajare”, au fost formate persoane in domenii precum inspectori resurse umane, securitate si sanatate in munca, ingrijire batrani la domiciliu, operatori introducere, validare si prelucrare date.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!