18
Joi, Apr
1 Articole noi

De 1 iunie, Zimnicea s-a transformat in orasul copiilor

1 Iunie la Zimnicea

Actualitate
Tipografie

Ziua Internationala a Copilului a fost sarbatorita si anul acesta cu mare fast la Zimnicea, urbea de la malul Dunarii transformandu-se cu aceasta ocazie intr-un oras al copiilor. Concursuri sportive, desene pe asfalt, animatori profesionisti, iata cateva dintre ingredientele unei sarbatori reusite.

De 1 iunie Zimnicea s-a transformat si anul acesta intr-un oras al copiilor. Ziua Internationala a Copilului a fost sarbatorita cu mult fast, ea coincizand si cu ziua orasului de la malul Dunarii. Nici un copil nu a lipsit de la sarbatoarea copilariei, din programul pregatit si anul acesta de autoritati nelipsind concursurile sportive, desenele pe asfalt si  animatorii profesionisti, care le-au facut cunostinta celor mici cu personajele de neuitat ale varstei.
Scena din piata centrala a orasului  a dat tonul distractiei, atat prin spectacolele oferite de micii sarbatoriti, cat si de animatorii invitati.
La finalul programului artistic, cei mici au fost ajutati sa capete chipul personajelor indragite, sarbatoritii zilei luand cu asalt si anul acesta standul in aer liber unde erau desenati precum eroii din povestile copilariei, de ieri si de azi.