23
Ma, Iul
0 Articole noi

De la 1 martie CFR desfiinteaza 97 de curse din toata tara

Gara Alexandria

Actualitate
Tipografie

97 de curse vor dispărea din mersul trenurilor începând cu data de 1 martie. Multe dintre trenuri vor fi practic anulate, altele vor circula doar în anumite zile ale săptămânii.  Printre cele anulate se numara si cele ce fac legatura intre Rosiorii de Vede, Turnu Magurele si Zimnicea.

CFR Călători pregăteşte o retragere masivă de pe aproximativ 100 de rute. Renunţarea totală, sau pe anumite zile, va intra în vigoare de la 1 martie. La nivel de judet, Tren R 9055, 9056 în relația Roșiori Nord-Turnu Măgurele și retur se anulează permanent, tren R 9377, 9369 în relația Alexandria-Zimnicea și retur se anulează permanent, tren R 9368, 9372, 9367 în relația Roșiori Nord-Zimnicea și retur se anulează permanent. Liderul Federatiei Sindicatelor Transporatorilor Feroviari, Maxim Gabriel ne-a declarat ca aceste anulari se fac din lipsa investitiilor de pe calea ferata.
Pentru aceasta situatie in care se afla in momentul de fata CFR, de vina sunt toate guvernele care s-au perindat la conducerea tarii din 90 pana in prezen, mai susntine liderul sindicalistilor. Daca aceasta situatie nu va fi remediata in acest an sunt sanse reale sa asistam la concedieri in randul ceferistilor.
Pe data de 16 februarie, la Bucuresti va avea loc un protest al angajatilor CFR, prin intermediul caruia se va trage un semnal de alarma.
Ce se va intampla cu rutele pe care de la 1 martie nu vor mai circula trenurile doar cei de la conducerea CFR pot raspunde.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!