13
Sam, Apr
1 Articole noi

Sanctiuni aplicate de Politia locala Rosiori in anul 2017

Politia locala Rosiori

Actualitate
Tipografie

Politia locala din municipiul Rosiorii de Vede si-a caanalizat activitatatea in anului 2017 pe domeniile sale se competenta,iar prezenta politistilor pe strazile municipiului in actiunile zilnice sau ocazionale a contribuit la cresterea gradului de siguranta al cetatenilor. Abaterile de la normele legale au fost sanctionate cu amenzi  contraventionale in valoare totala de 71.340 lei.

Activitatile desfasurate de Politia locala in municipiul Rosiorii de Vede au contribuit la cresterea veniturilor la bugetul local, dar si la fluidizarea  traficului rutier in zonele agomerate, ordinea si linistea publica, disciplina in constructii, protectia mediului si in alte domenii unde politistii locali au competente.
Incepand cu activitatea preventiva si completand cu interventiile active, politia locala  este o componenta importanta a sistemului de asigurare si mentinere a ordinii si linistii publice in municipiul Rosiorii de Vede. Valoarea amenzilor aplicate de politistii locali in anul 2017 a scazut considerabil fata de anii anteriori.