30
Joi, Mai
0 Articole noi

Drumul judetean 506 A a intrat in reabilitare

DJ 506A

Actualitate
Tipografie

Teleormaenii care erau nevoiti sa ajunga in localitatea Rasmiresti, traiau un adevart cosmar, drumul de acces catre aceata comuna era impracticabil. Insa, de anul trecut lucrurile s-au schimbat, iar drumul judetean 506 A a intrat in reabilitare, acum lucrarile fiind pe ultima suta de metrii.

Un alt drum judetean din Teleorman, a intrat intr-un process de reabilitare de anul trecut, iar acum acestea sunt pe ultima suta de metrii. Este vorba despre drumul judetean 506 A, ce trece prin localitatea Rasmiresti si face legatura cu judetul Giurgiu.
Potrivit autoritatilor locale, acest drum ridica probleme de fiecare data cand vremea era severa. In special problemele cele mai mari existau iarna.
Acum oamenii din comuna sunt linistiti. Pot circula pe drum care in urmatoarea perioada nu le va crea probleme. Inainte insa, sustin acestia, drumul 506 A era un adevart cosmar.
Din pacate insa, autoritaile judetene din Giurgiu, uita ca au in intretinere drumuri. La cativa kilometrii de la iesirea din comuna Rasmiresti, drumul judetean 506 A intra in judetul vecin. Cum arata acesta? Mai rau ca pe o ultita dintr-un sat uitat de lume. Cei aproximativ 9 kilometrii pana in localitatea Toporu din Giurgiu sunt un adevart cosmar.
Pe portiunea drumului 506 A din Teleorman, sunt executate in acest moment ultimele lucrari. Sunt realizare aleveolele de pe marginea santurilor.