18
Joi, Apr
1 Articole noi

Astazi s-a desfasurat concursul Prietenii Pompierilor

Prietenii Pompierilor

Actualitate
Tipografie

Astazi a avut loc concursul Prietenii Pompierilor. Acesta s-a desfasurat la baza sportive a Grupului Şcolar Tehnic Alexandria.

Astăzi, la baza sportivă a Grupului Şcolar Tehnic Alexandria, Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman, cu sprijinul Consiliului Judeţean au organizat concursul cercurilor tehnico-aplicative ale elevilor cu tematică de prevenire a incendiilor „Prietenii Pompierilor”. Această competiţie are un caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul prevenirii incendiilor.
Concursul a fost format din doua sectiuni, o proba teoretica si o proba practica. Cea de-a doua le-a ridicat elevilor participanti unele probleme.
La concurs a fost prezent si un reprezenatant al Inspectoratului Scolar.  La concurs au participat elevi de gimnaziu de la scolile din Alexandria, Zimnicea, Videle si Poroschia.
Un alt concurs in domeniul protectiei civile, „Cu viaţa mea apăr viaţa”, va avea loc mâine, începând cu ora 10.00, la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” din municipiul Alexandria.