18
Joi, Apr
1 Articole noi

Biblioteca judeteana organizeaza cursuri de informatica

Cursuri informatica

Actualitate
Tipografie

In aceasta perioada Biblioteca Judeteana Marin Preda din Alexandria, organizeaza noi cursuri de initiere in utilizarea calculatorului. Cursurile se vor incheia pe data de 29 mai, orele tinandu-se la centrul de formare din incinta institutiei de cultura.

Biblioteca Judeteană Marin Preda, organizează, în perioada 25-29 mai 2015, cursuri de initiere în utilizarea calculatorului pentru persoanele adulte. În primele două zile, persoanele participante la curs au deprins comenzile uzuale de folosire a calculatorului si au facut cunostintă cu editorul de text Word 2010 si principalele sale meniuri folosite în tehnoredactarea unui document. În cea de-a treia zi aur învătat cum să acceseze diverse pagini web disponibile pe internet si au fost prezentati pasii pentru accesarea acestei retele prin intermediul browserului Internet Explorer. Totodată,  cursantii au invatat cum să-si salveze în calculator anumite informatii care prezintă un interes deosebit pentru ei.  
Ultimele două zile de curs vor fi alocate comunicării online prin posta electronică de la Yahoo Si reteaua de socializare Facebook. Astfel, fiecare participant va învăta cum să-si creeze propriul cont de e-mail, cum să-l acceseze ulterior, cum să trimită mesaje, fie simple, fie cu atasament sau cum să-si descarce în calculator documentele primite prin posta electronică.