30
Joi, Mai
0 Articole noi

Drumul Judeţean DJ 653, se reabiliteaza

DJ 653

Actualitate
Tipografie

Cosmarul soferilor ce tranzitau drumul judetean 653 prin localitatea Calmatuiu va lua sfarsit. Pe cei 35 de kilometrii afectati au inceput lucrarile de reabilitare, astfel gropile care au creat pana acum probleme vor fid oar o amintire.

Banii alocati sunt din fondurile Consiliului Judetean. Un alt tronson de drum judetean a intrat in reabilitare. Astfel, au demarat lucrarile de asfaltare pe o portiune de 35 de kilometrii din drumul 653 ce transziteaza localitatea Calmatuiu. Asadar cosmarul soferilor din zona a luat sfarsit.
Aceasta reabilitare era necesara, si asta din cauza ca pe acesta portiune de 35 de kilometri, craterele erau la tot pasul.
Cei mai multumiti sunt locuitorii comunei Calamtuiu, si asta pentru ca nu vor mai fi nevoiti ca luna de luna sa isi bage autoturismele in service. Potrivit localnicilor acest drum nu a mai fost reabilitat de peste 20 de ani, pana acum cand s-au gasit fonduri.
Drumul judetean 653 asigura legatura locuitorilor din comunele Calmatuiu de Sus, Calamtuiu, Salcia, Putineiu si Dracea prin intermediul drumului national 52 cu muncipiile Alexandria si Turnu Magurele.