13
Sam, Apr
1 Articole noi

Fortele Aeriene si-au prezentat oferta educationala la Alexandria

Fortele Aeriene la Alexandria

Actualitate
Tipografie

Pentru ca tot mai multi tineri sunt interesati de o cariera militara, reprezentantii Fortelor Aeriene au poposit la Alexandria pentru a prezenta oferata educationala. In anul scolar 2019-2020 sunt scoase la concurs sute de locuri, atat pentru Academia Forelor Aeriene din Brasov, cat si pentru scoala de subofiteri si maistri militari de la Boboc.

Liceenii teleormaneni aflati in ani terminali au venit in numar mare la Sala Polivalenta din Alexandria pentru a participa la un eveniment organizat de catre Fortele Aeriene, in cadrul caruia li s-a prezentat oferta educationala. La inceput insa, tinerii au avut parte de o mica lectie de istorie.
In randul celor prezenti s-au aflat si doi studenti ai academiei. Fortele Aeriene nu inseaman doar zbor. Daca unul dintre studenti este pilot cu 43 de ore de zbor la activ, celalalt se pregateste sa devina controlor de trafic aerian.
Cei aproximativ 100 de elevi prezenti s-au aratat incantati de evniment si iau in calcul o cariera in randul Fortelor Aeriene, asta pentru ca odata ce au terminat cursurile academiei li se ofera un loc de munca.
Tinerii teleormaneni au sanse. Pentru anul scolar 2019-2020, au fost pregatite sute de locuri atat la academie ce are sediul in Brasov, cat si la scoala de maistrii si subofiteri de la Boboc.
La sfârșitul fiecărei activități aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.