13
Sam, Apr
1 Articole noi

Intalnire de lucru privind stoparea violentei in sport

Intalnire IJJ

Actualitate
Tipografie

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Jandarmi si cei ai cluburilor de fotbal ce activeaza in divizia a-3-a, au avut o intalnire de lucru.

 

Tema acesteia a fost metodele de combatere a viloentelor in sport. Tot la aceasta dezbatere au mai participat si reprezentanti ai Directiei Judetene de Sport si Tineret si ai Politiei Locale Rosiorii de Vede. Pentru ca in lumea sportului violentele au luat amploare, la nivel de judet a avut loc o intalnire de lucru pentru a gasi metode ca acest fenomen sa fie combatut. Astfel reprezentantii Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Directiei Judetene de Sport si Tinert, Politia Locala Rosiorii de Vede si ale celor 2 cluburi de fotbal ce activeaza in divizia a-3-a, s-au intalnit pentru a discuta despre combaterea vilentei.
Deasemenea jandarmii teleormaneni, in ultimele zile, au aplicat si sanctiuni contraventionale pentru deranjarea ordinii si linistii publice, au mai fost efectuate 9 misiuni pentru punerea in aplicare a mandatelor de aducere, la solicitarea instantelor judecatoresti si parchetelor.