23
Ma, Iul
0 Articole noi

Targ de martisoare in centrul municipiului Alexandria

Targ martisoare

Actualitate
Tipografie

Inca de pe data de 25 februarie, la Alexandria s-a deschis targul de martisoare. Aici, acestea se vand incepand cu 50 de bani si pot ajunge pana la cativa zeci de lei, in functie de buzunarul fiecaruia.

Si snururile colorate in alb si rosu sunt la vanzare, cel mai ieftin costa 10 bani. Una din traditiile stravechi pastrate de tara noastra, este cea a martisorului. Obiect care este daruit tuturor femeilor pe data de 1 martie. Si pentru ca sunt destui comercianti care vand astfel de produse, in Alexandria a fost organizata o noua editie a targului de martisoare. Acesta si-a deschis portile inca de pe data de 25 februarie, si are loc in parcul situat in spatele fostului cinematograf din urbe. Cei care vor sa cumpere, au de unde alege, cel mai ieftin obiect artizanal costa doar 50 de bani, insa pentru cei cu dare de mana sunt si martisoare mai scumpe. Cu toate ca preturile sunt pentru toate buzunarele, comerciantii nu sunt multumiti de vanzare.
Si totusi cumparatori sunt. Cei care se pregatesc pentru data de 1 martie, sustin ca pretul martisoarelor sunt ca si anul trecut.
De la vanzare nu lipsesc snururile colorate in alb si rosu, acestea se vand incepand cu 10 bani pe bucata si pot ajunge la 5 lei, totul depinde de marimea acestuia.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!