13
Sam, Apr
1 Articole noi

Interventie comuna in caz de incendiu la un agent economic din Rosiorii de Vede

Exercitiu ISU

Actualitate
Tipografie

Inspectorarul pentru Situatii de Urgenta A.D. Ghica al judetului Teleorman a desfasurat, ieri, la Rosiorii de Vede un exercitiu tactic de interventie in caz de incendiu la un agent economic.

In aceasta actiune au participat alaturi de pompieri, echipe ale Inspectoratului judetean de jandarmi, Inspectoratului de Politie, Ambulanta, Crucea Rosie si Garda de mediu.
Alarma de incendiu la Moara Nr.1 din RosIorii de Vede sI o adevarata desfasurare de forte care intervin pentru salvarea oamenilor si a bunurilor. Cam asa s-ar descrie in cateva cuvinte actiunea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Teleorman de la Rosiorii de Vede care a desfasurat un exercitiu tactic in teren de aparare impotriva incendiilor cu participarea tuturor fortelor de interventie in astfel de situatii.
In caz de producere a unui accident de circulatie in acelasi tipm cu desfasurarea interventiei la incendiu, mobilizarea este aceeasi si in timp optim pentru a salva victimele incarcerate.
Scopul desfasurarii unor astfel de exercitii este de a verifica modul de actiune in situatii de urgenta antrenaarea si cooperarea intre toate fortele de interventie pentru indeplinirea misiunii.