30
Joi, Mai
0 Articole noi

Judetul Teleorman a fost supravegheat, in week-end cu elicoptere ale MAI

Elicopter MAI

Actualitate
Tipografie

Elicopterele Ministerului Afacerilor Interne au survolat, la sfarsitul saptamanii trecute si judetul Teleorman. Astfel, s-a verficat daca cetatenii respecta restricțiile de circulație, dar și celelalte prevederi ale ordonanțelor militare în vigoare.

După imaginile scandaloase care au apărut în spațiul public, chiar în ziua de Paște, când persoane de etnie rromă au petrecut în plină stradă, cu muzică la maxim, sfidând orice măsură luată de autorități în această perioadă, ministrul Afacerilor Interne a decis ca elicopterele din dotarea structurilor de ordine și siguranță publică să survoleze mai multe regiuni din țară.
Chiar dacă, potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, zilele acestea, ”nu au fost evenimente deosebite”, așa cum s-a întâmplat în București, unde am văzut cu toții că polițiștii au fost nevoiți să folosească armele din dotare pentru a aplana un conflict iscat la o petrecere de rromi, ministrul Vela a inclus în planul de zbor al elicopterelor forțelor de ordine și județul Teleorman. Astfel că, ieri după amiază, un elicopter al MAI a survolat mai multe localități pentru a se observa dacă se respectă restricțiile de circulație, dar și celelalte prevederi ale ordonanțelor militare în vigoare.
Probabil că, și zilele următoare vor mai fi organizate astfel de acțiuni de supraveghere din aer.