30
Joi, Mai
0 Articole noi

Moment de reculegere la ISU Teleorman pentru primul pompier rapus de coronavirus

Moment de reculegere la ISU

Actualitate
Tipografie

COVID-19 face victime si in randul celor ce se afla in prima linie de lupta. Dupa ambulantiei, a venit si randul pompierilor sa isi omagieze camarazii. Astfel, ieri, pompierii teleormaneni au tinut un moment de reculegere pentru colegul lor de la Constanta, care a pierdut lupta cu coronavirusul.

In memoria colegului din Constanța care a fost răpus de noul coronavirus Pompierii militari din Teleorman au ținut un moment de reculegere au prezentat onorul în fața tehnicii de intervenție și au ținut un moment de reculegere în memoria colegului de la Constanța care a fost răpus de coronavirus.
Plutonierul adjunct Viorel Dimboi, din Constanța, este primul salvator SMURD care a pierdut lupta cu infecția de COVID-19, în data de 17 aprilie. Viorel Dimboi avea 48 de ani, iar de 13 ani lucra la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. El a fost internat pe data de 12 aprilie la spitalul de la Cernavodă, ulterior fiind transferat la Spitalul Medgidia, iar în data de 13 aprilie a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, fiind confirmat pozitiv cu COVID- 19. În ziua de 17 aprilie a fost transferat la Institutul Matei Balş, unde a decedat în cursul nopţii.
Bărbatul a lăsat în urmă doi copii.