20
Sam, Iul
5 Articole noi

Mai multe drumuri judetene erau blocate in aceasta dimineata

Drum blocat

Actualitate
Tipografie

In aceasta dimineata, din cauza ninsorilor abundente mai multe drumuri din judet au fost blocate. Potrivit Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, 3 drumuri nationale si 4 judetene erau blocate. Dupa ora 12 si 30 de minute, a fost luata masura inchiderii mai multor drumuri din judet.

Din cauza ninsorilor abundente dar si a avantului, in aceasta dimineata in Teleorman 3 drumuri nationale si 4 judetene erau blocate. Astfel, la nivelul județului Teleorman, administratorii drumurilor naționale și județene (SDN și SDJ) acționează pe principalele căi de circulație cu mai multe mijloace de deszăpezire și materiale antiderapante.
Pe langa drumuri blocate, au avut loc si primele interventii in aceasta dimineata. Pe Drumul Judetean 504, intre localitatile Cernetu si Alexandria, 3 autoturisme au ramas inzapezite, pentru deblocarea lor a fost nevoie de interventia pompierilor.
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ninsori abundente și viscol puternic, la ora 12.30, anumite tronsoane de drumuri naționale și județene au fost închise, după cum urmează:
-    DN65E: Bogdana – Broșteanca – Urluiu;
-    DN65A: Turnu Măgurele – Roșiorii de Vede;
-    DJ504: Cernetu – Alexandria – Lăceni;
-    DJ506A: Răsmirești – Purani;
-    DJ506: Beiu – Cervenia;
-    DJ612A: Roșiorii de Vede – Balta Sărată – Plopii Slăvitești;
-    DJ 506B: Smârdioasa – Izvoarele;
-    DJ601D: Videle – Mereni;
-    DJ503: Videle – Poeni (se circulă pe un fir, în zona localității Baciu, pe o lungime de 1,5 km);
-    DJ601B: Blejești – Cosmești – Siliștea;
-    DJ601F: Coșoteni – Nenciulești;
-    DJ642: Islaz – Moldoveni;
-    DJ653: Zlata – Băduleasa.
La puctul de trecere a frontierei de pe raza orașului Zimnicea, din cauza vantului puternic, circulația cu bacul a fost sistată încă de astăzi de dimineață, de la ora 08.30, iar la punctul de trecere Turnu Măgurele aceasta se menține încă deschisă.
La ora 12 si 30 de minute, peste 600 de pompieri, polițisti, jandarmi teleormăneni, cu 150 de mijloace de intervenție, erau alături de autoritățile județene și locale pentru asigurarea misiunilor de protejare a vieții și bunurilor materiale ale cetățenilor. Totodată, pe drumurile naționale și județene erau mobilizate 110 mijloace de deszăpezire și 153 de oameni, realizându-se eforturi deosebite pentru menținerea sectoarelor de drum deschise traficului rutier.
In cazul in care ramaneti inzapeziti sunati la numarul unic de urgenta 112.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!