23
Ma, Iul
0 Articole noi

Transportatorii de marfa si persoane luati la verificat

Controale ISCTR

Actualitate
Tipografie

Angajatii Inspectoratului de Stat pentru Control in Transportul Rutier numarul 7 au verificat daca transportatorii de marfa si persoane respecta anumite regului stipulate in legislatia din domeniul transportului. Au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale in valoare 2000 de lei.

Actiunea de control in trafic a angajatilor Inspectoratului de Stat pentru Control in Transportul Rutier numarul 7 a inceput inca de la primele ore ale diminetii pe raza judetului Teleorman. Transporatorilor de marfa si persoane le-au fost cerut actele pe care trebuie sa le detina asupra lor atunci cand pornesc la drum.
O data ce actele si tahografele au fost verificate, celor cu nereguli li s-a comunicat care sunt sanctiunile aplicate si motivul pentru care le-au primit. Au fost si persoane care au avut totul in regula.
Pe timpul acestor controale s-a urmarit daca sunt respectati timpii de condus si odihna, dar si starea tehnica a autovehiculelor, precum si modul in care sunt transporati pasagerii microbuzelor care fac curse interjudetene. Au fot aplicate doua sanctiuni contraventionale in valoare de 2000 de lei, una pentru defectiuni minore.
O a doua sanctiune a fost aplicata din cauza ca anumite documente detinute de catre sofer nu erau vizate pentru acest an, fapta prevazuta in Hotararea de govern numarul 69 din 2012.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!