18
Joi, Apr
1 Articole noi

Masuri de prevenire a violentei in fotbal discutate astazi

Prevenire violenta

Actualitate
Tipografie

Jamdarmii, politistii, pompierii si reprezentanti ai 2 cluburi de fotbal ce activeaza in liga a-3-a, au avut astazi o intalnire de lucru.

In cadrul acesteia au fost discutate masurile privind combaterea violentei in timpul meciurilor, dar si evenimentele inregistrate in turul campionatului.
Având în vedere faptul că prevenirea şi combaterea violenţei în sport constituie o prioritate a tuturor instituţiilor statului cu atribuţii în acest sens, la Inspectoratulu de Jandarmi Judeţean Teleorman a fost organizata o întâlnire de lucru la care au participat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Teleorman, Poliţia Locală Alexandria, Poliţia Locală Roşiorii de Vede, precum şi reprezentanţii celor două cluburi sportive care participă la campionatul naţional de fotbal din liga a – 3 – a, C.S. Sporting Roşiorii de Vede şi F.C.M. Alexandria.
Tot in cadrul acestei intalniri, a fost prezentata si o sinteza a turului de campionat.
Menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe traseele de deplasare ale suporterilor către stadioane va fi asigurată de patrule şi echipaje auto din cadrul Poliţiei Municipiului Roşiorii de Vede şi Poliţiei Municipiului Alexandria, acestea acţionând cu preponderenţă pe principalele căi de acces ale spectatorilor către cele două arene sportive. De asemenea, echipaje din cadrul Birourilor de Poliţie Rutieră vor asigura fluidizarea circulaţiei pe străzile din faţa stadioanelor, având în vedere aglomeraţia ce se creează, ca urmare a numărului mare de autovehicule cu care fac deplasarea suporterii.