30
Joi, Mai
0 Articole noi

Mos Craciun a ajuns si la Centrul pentru Persoane Varstnice din Zimnicea

Mos Craciun

Actualitate
Tipografie

Peregrinarile lui Mos Craciun la Zimnicea au continuat astazi cu vizita la Centrul pentru Persoane Varstnice, acolo unde atat cei 13 batrani ai centrului, cat si Mos Craciun s-au bucurat de un spectacol special oferit de copiii Centrului de Zi pentru Minori din Zimnicea si un grup de preoti.

Mosul si-a descarcat si aici sacul atat pentru batrani cat si pentru cei 9 copii ai centrului de zi.
Vizita mosului la Zimnicea a continuat astazi la Centrul pentru Persoane Varstnice, acolo unde atat Mos Craciun cat si batranii centrului au fost bucurati cu un spectacol special, oferit de catre copiii de la Centrul de Zi pentru Minori din Zimnicea, dar si de un grup de preoti, care, impreuna au reusit sa aduca cu cateva zile in avans, atmosfera si magia Craciunului.
Primarie si biserica si-au dat acum mana pentru aducerea lui Mos Craciun, alaturi de reprezentantii autoritatilor locale aflandu-se si anul acesta preotii parohiei “Sfintii Apostoli Petru si Pavel“ din Zimnicea.
La final, mosul si-a descarcat sacul atat pentru batranii de la Centrul pentru Persoane Varstnice, cat si pentru copiii Centrului de Zi pentru Minori din Zimnicea.