30
Joi, Mai
0 Articole noi

O fetita de 9 ani, salvata dupa mai bine de trei ore

Salvare Bacalesti

Actualitate
Tipografie

Actiune dificila de salvare in aceasta dimineata. Autoritatile s-au chinut mai bine de trei ore pentru a ajunge la o fata de 9 ani din localitatea Bacalesti, care acuza stari febrile. In ajutorul celor din Teleorman au venit o autosenilata de mare capacitate din cadrul Directiei Drumuri Craiova, un echipaj de pompieri de la Detasamentului Caracal.

Interventie dificila a pompierilor teleormaneni pentru a ajunge la o fetita de 9 ani din localitatea Bacalesti. In jurul orei 10 a fost dat un apel pe 112 , iar echipajele de salvare au pornit de indata catre locatie. Din pacate insa, cum drumurile catre aceasta localitate erau impracticabile a fot nevoie de interventia pompierilor. Dar, din cauza ca nametii erau prea mari, a fost o adevarata adunare de forte. In ajutorul celor de la ISU Teleorman au venit colegii lor de la detasamnetul din Caracal, Olt, dar si o autosenilata de mare capacitate din cadrul Directiei Drumuri Craiova. Intr-un final echipajele au reusit sa ajunga la casa copilei.
In moemntul de fata, copila de 9 ani este internata la Spitalul Caritas Rosiorii de Vede diagnosticul fiind viroza respiratorie si se afla in afara oricarui pericol.