18
Joi, Apr
1 Articole noi

Parcarea cu plata din zona centrala a devenit operationala de saptamana aceasta

Parcari Alexandria

Actualitate
Tipografie

Primaria municipiul Alexandria a pus in functiune sistemul de plata a parcarii de pe strazile Constantin Brancoveanu (de la Dunarii pana la Cuza Voda), strada Carpati si Mihaita Filipescu. Exista doua modalitati de plata, prin SMS sau direct la aparatele montate in zona.

Parcarea este administrata de SC Piete si Targuri SRL, societate care se afla in subordinea Consiliului Local, institutie care a si aprobat regulamentul de organizare si functionare.
O problema care a aparut in ceea ce priveste functionarea acestui spatiu si care nu a fost prevazuta in regulament vizeaza parcarea autoturismelor locatarilor din blocurile G, K4 si K5. Un raspuns a venit din parte primarului Victor Dragusin.
Municipalitatea a achizitionat inclusiv o masina de ridicat autovehicule, parcate ilegal, care poate fi soicitata de orice cetatean din oras, care isi gaseste masina blocata. Preturile pentru a-ti recupera autoturismul sunt destul de piperate, asa ca soferii ar trebui sa aiba mare grija atunci cand parcheaza.
In vizorul celor care se ocupa cu ridicarea masinilor sunt si asa zisii „vanzatori” de autoturisme, care le lasa in zona centrala a municipiului resedinta de judet, dar si cele abandonate.