18
Joi, Apr
1 Articole noi

Ministrul apelor, Ioan Deneş s-a aflat in judetul Teleorman

Ioan Deneş

Actualitate
Tipografie

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Demes, s-a aflat ieri, în judet într-o vizita de lucru. Acesta a vizitat localitățile afectate de inundații, cautandu-se solutii soluții.

Ieri, Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurile a fost prezent in judetul Teleorman. Vizita a fost efectuata la solicitarea autoritatilor judetene. Acesta a mers în teren pentru a vizita câteva zone unde sunt propuse lucrări de investiții. Prima orpire a fost in Draganesti Vlasca.
Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş a avut intalniri cu autorităţile locale din judeţul Teleorman şi a verificat lucrările de pe râurile Glavacioc şi Sericu şi baraj Furculeşti, în zona oraşului Videle, Clăniţa în localitatea Gălăteni, amonte de calea ferată, Teleormanul la Tătărăştii de Jos, râul Câinelui la Siliştea Gumeşti. Totodată, acesta a fost prezent și în zona râului Câinelui la Baldovineşti – Necşeşti, râulului Burdea în localitatea Beuca, Râu Vedea la Nenciuleşti, râul Olt în zona localităţii Islaz.
Alaturi de ministrul apelor au fost si reprezentantii autoritatilor judetene.
Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş a efectuat doua vizite in Teleorman, în decurs de numai trei luni, prima fiind la sfarsitul lunii martie, cand a fost prezent în comuna Suhaia.