30
Joi, Mai
0 Articole noi

Politia zimniceana la ora bilantului

cms Gianni Milos

Actualitate
Tipografie

Infractiunile contra patrimoniului, cu prejudicii in general reduse. Acestea au fost cele mai multe dintre infractiunile la a caror rezolvare au fost solicitati anul trecut politistii zimniceni.

Un alt capitol important al activitatii oamenilor legii de la Zimnicea in anul 2015 l-au ocupat infractiunile  rutiere, dar si actiunile de informare si prevenire in randul diferitelor categorii sociale.
Bilantul oamenilor legii de la Zimnicea pentru anul 2015 arata ca cele mai multe dintre infractiunile sesizate anul trecut Politiei Orasului Zimnicea -40%-au constituit infractiuni contra patrimoniului, in principal furturi soldate cu pagube minore.
Din bilantul politistilor zimniceni nu puteau lipsi evenimentele rutiere. Astfel, la  acest capitol , bilantul anului 2015 este unul similar celui precedent, cu putine accidente grave de circulatie.Cauzele sunt in general cele clasice, dintre acestea nelipsind traversarile neregulamentare ale strazii sau neasigurarea la depasiri.
In analiza anului 2015, seful politiei zimnicene subliniaza si colaborarea cu celelalte institutii publice cu atributii in domeniu.

Un alt capitol important al activitatii politistilor zimniceni in anul 2015 a vizat activitatea de prevenire asupra diferitelor pericole la care sunt expuse anumite categorii sociale. Oamenii legii isi propun pentru anul acesta chiar o intensificare a acestei activitati de prevenire, avand ca tinta pericolele la care sunt expusi minorii, dar si prevenirea  evenimentelor rutiere.