23
Ma, Iul
0 Articole noi

Raport de activitate al AJOFM pe 2015

Nelu Ionel OPREA

Actualitate
Tipografie

Conducerea Agentiiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de munca Teleorman, a prezentat astazi raportul de activitate pe anul 2015. Potrivit datelor centralizate, la nivel de judet am avut in 2015 un numar de 18.535 de someri.

Raportul de activitate al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca pe anul 2015, a fost prezentat astazi in prezenta prefectului judetului, Carmen Daniel Dan, si a consilierului din cadrul Ministerului Muncii, Valentin Ionescu. Potrivit datelor, in anul 2015, la nivel de judet au fost 18.535 de someri. De asemenea, prin implementarea programului de ocupare, au fost incadrate in munca 7.114 persoane.
In ceea ce priveste incadrarea persoanelor cu varsta de este 45 de ani, AJOFM Teleorman a reusit sa incadreze pe piata muncii un numar de 2204 persoane.
In cadrul raportului de activitate, au fost prezentate si rezultatele obtinute de catre agentie prin reteaua Eures. Prin intermediul acesteia, teleormanenii isi pot gasii un loc de munca in spatial Uniunii Europene.
Prezent la eveniment, prefectul judetului, Carmen Daniela Dan, a tinut sa puncteze faptul ca in 2015, desi au existat probleme, reamintind disponibilizarile de la combinatul din Turnu Magurele, la nivel de judet a existat o crestere a gradului de ocupare a fortei de munca. Reprezentantul ministerului de resort prezent, Valenti Ionescu, a declarat ca pe viitor Agentia Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, doreste imbunatatirea serviiciolor prin pachete personalizate pentru cei in cautarea unui loc de munca.
Referiri au fost facute si la bursa locurilor de munca, organizata in anul 2015 la nivel de judet. Prin intermediul acesteia 156 de teleormaneni au fost incadrati pe piata muncii.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!