23
Ma, Iul
0 Articole noi

Restrictii de circulatie pentru camioane pe drumurile din Teleorman din cauza caniculei

Restrictii de circulatie

Actualitate
Tipografie

CNAIR a impus o noua restrictive de circulatie pentru camioanele mari pentru ziua de vineri, 4 august, valabila pana la ora 20.

Pe toate sectoarele de drum national de pe raza judetului nu vor circula autovehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone. Aceste restricții sunt instituite ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de către Administrația Națională de Meteorologie, Cod Portocaliu  cu val de căldură persistent, caniculă și disconfort termic accentuat.

Restrictiile nu se aplica in cazul transporturilor de persoane, de animale vii și produse perisabile de origine animală și vegetală, vehicule care participă la intervenții în caz de forță majoră,  transporturi funerare, poștale, pentru distribuire de carburanți, a  mărfurilor sub temperatură controlată sau tractări de vehicule avariate.

Tot la exceptii se incadreaza si transporturile pentru distribuirea de apa sau hrana, vele de salubritate si transporturi militare. Aceasta masura a fost adoptată pentru protejarea și conservarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă, prevenirea deformațiilor majore ireversibile  care pot apărea pe rețeaua rutieră, ca efect al desfășurării traficului greu în condițiile climatice de caniculă.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!