18
Ma, Iun
0 Articole noi

Teleormanenii se pot programa si online pentru obtinerea unui pasaport

Programari online

Actualitate
Tipografie

Din data de 11 decembrie, cetatenii teleormaneni se pot programa si online pentru obtinerea unui pasaport. Programarile  se pot realiza pe platforma ePasapoarte.ro

Incepand de luni, 11 decembrie, cei care doresc sa obtina un pasaport, se pot programa si online. S-a decis acest lucru pentru a se evita aglomeratia si timpul prea mare de asteptare la ghisee. Totodata, cetatenii trebuie sa mai stie ca, incepand cu data de 1 ianuarie 2018 se suspenda activitatea punctului de lucru din Rosiorii de Vede, toate cererile urmand a se depune la sediul serviciului  din Alexandria. Conform satatisticilor, in anul 2017 au fost depuse 11.300 de cereri, fata de 8.800 in anul 2016.
Lucratorii Serviciului Public pentru Evidenta si Eliberarea Pasapoartelor Simple Teleorman au mai efectuat demersuri pentru informarea familiilor, si alte activitati, pentru un numar de 270 de persoane, in urma comunicarilor misiunilor diplomatice ale Romaniei din strainatate, cu privire la cetatenii romani aflati in situatii deosebite pe teritoriul altor state. Tot in acest an au fost implementate 405 restrictii de libera circulatie, urmare a comunicarilor organelor judiciare din Romania.