23
Ma, Iul
0 Articole noi

Tot mai multi tineri teleormaneni aleg o cariera in Jandarmerie

Cariera de jandarm

Actualitate
Tipografie

An de an, tot mai mulți tineri din județ aleg sa urmeze după terminarea celor 12 clase o cariera in Jandarmeria Romana. Anul acesta 15 dintre ei au ales sa urmeze cursurile Academiei de Politiei Cuza din București. In aceste zile aceștia susținând examenul psihologic.

Fie ca aleg sa devina pompieri, polițiști sau jandarmi, tot mai mulți tineri aleg aceste meserii pentru ca le conferă o siguranța. Astfel 15 elevi teleormăneni care termina clasa a-12-a din județ, au ales sa urmeze studiile superioare ale Academiei de politie Alexandru Ioan Cuza din București la arma Jandarmi. In aceste zile aceștia susțin probele psihologice, urmând a se prezenta la Rețul probelor daca trec aceasta testare. De asemenea alți 23 de tineri au ales sa susțină probele pentru școlile de subofițeri ce au ca specializare Jandarmi. La acestea din urma înscrierile nu s-au terminat, acestea se vor face si in perioada următoare.
Astfel cei care doresc sa meargă la scoală de subofițeri  din Drăgășani au la dispoziție 125 de locuri, iar la cea din Fălticeni tot 125 de locuri.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!