23
Ma, Iul
0 Articole noi

Vantul este vinovat de avaria care le-a ars electrocasnicele rosiorenilor

Masurare reteaua electrica CEZ Distributie

Actualitate
Tipografie

Compania care furnizeaza energie electrica unor consumatori casnici din Rosiori de Vede da vina pe fenomenele meteo pentru a scapa de plata despagubirilor solicitate de clientii.

In urma cu aproape o luna, un soc de tensiune i-a lasat fara aparatura electrica si electrocasnica pe mai multi cetateni din Rosiori de Vede. Zeci de aparate au fost distruse in urma unei avarii la un transformator electric, iar oamenii au cerut companiei cu care au contract de furnizare a energiei electrice sa-I despagubeasca pentru pagubele produse. Printr-o adresa trimisa clientilor compania ii anunta ca nu vor fi despagubiti pentru ca avaria s-a produs in timpul unui cod galben de vant.
In acest caz, Distributie Oltenia considera ca deteriorarea aparatelor electrocasnice nu s-a produs din vina pentru ca avaria s-a produs in timpul codului galben de intensificari ale vantului. Pagubitii se pot adresa Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor sau instantelor de judecata, dar cu slabe sanse de reusita. 

 

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!