30
Joi, Mai
0 Articole noi

11 proiecte de hotarare pe masa alesilor judeteni

Adrian Gadea

Administratie
Tipografie

Alesii judeteni au fost convocati intr-o noua sedinta de lucru. De aceasta data a fost ordinara, pe ordinea de zi afalndu-se doar 11 proiecte de hotarare, toate fiind aprobate fara prea multe discutii.

Alesii judeteni au fost convocati intr-o noua sedinta de lucru. De aceasta data fiind una ordinara iar pe masa consilierilor aflandu-se doar 11 proiecte de hotarare. Daca primele 6 proiecte au fost votate fara nici o discutie, la cel de-al 7-a lea privind o modificarea unei hotarari a Consiliului Judetean din data de 12 februarie 2015, consilierul Iulian Şuică  a cerut lamuriri.
Un alt proiect la care a intervenit acelasi consilier judetean, a fost cel cu numarul 9 care prevedea planul de ocupare a functiilor publice pentru aparatul de specialitate din cadrul mai multor institutii.
Tot in cadrul sedintei ordinare, consilierii judeteni au fost de acord pentru rectificarea bugetului propriu al judetului. La acesta presedintele Consiliului Judetean, a adus cateva lamuriri la finalul sedintei.
Initial pe ordinea de zi erau trecute 12 proiecte de hotarare, insa unul dintre ele initiat de catre vicepresedintele Nicolae Zavera a fost retras inainte de inceperea sedintei.