23
Ma, Iul
0 Articole noi

Disensiuni intre primarul comunei Ciperceni si consilierii locali PNL

Sedinta CL Ciuperceni

Administratie
Tipografie

Disensiuni in cadrul consiliului local din comuna Ciperceni. In cadrul sedintei extraordinare din data de 19 octobrie, a fost introdus in proiect de hotarare privind salariile profesorilor prin cota defalcate de la Minister.

La acesta primarul a venit cu alte 2 subpuncte cu care consilerii locali PNL nu au fost de acord. Acestia din urma dand vot favorabil doar primei parti cea cu privire la banii cadrelor didactice.
Disensiuni intre primarul comunei Ciperceni si consilierii locali PNL. Totul a incept la sedinta extraordinara din data de 19 octombrie, cand pe ordinea de zi a fost introdus un proiect privind acordarea salariilor profesorilor prin cota defalcata de la Minister. La acesta primarul a mai adaugat 2 subpuncte si anume dotarea scolii cu materiale didactice fiind luati bani alocati infrastructurii din localitate si folosirea banilor din rezerva bugetara pentru salariatii primariei, care din acesta luna risca sa nu isi mai ia banii. De aici intreg scandalul, primarul sustine ca cei de la PNL nu au votat proiectul per ansablu, iar consilierii sustin ca nu au fost votate doar cele 2 subpuncte, punctual privind salariile cadrelor didactice fiind votat. Acum ramane de vazut cum se va rezolva situatia de la Ciperceni, si cine va fi declarat tap ispasitor.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!