22
Vi, Sep
9 Articole noi

Proiectul Interreg V-A dezbatut la Prefectura Teleorman

Interreg V-A

Administratie
Tipografie

In sala mare de sedinte a palatului administrativ din Alexandria, a avut loc astazi seminarul de prezentare a oportunitatilor de finanatre Interreg V-A Romania-Bulgaria. La acesta au participat autoritati din tara vecina cat si cele din judetul nostru.

In sala mare de sedinte a palatului administrativ din Alexandria a avut loc astazi, seminarul de prezentare a oportunitatilor de finanatre Interreg V-A Romania-Bulgaria, fiind vorba de un proiect transfrontalier. Prezenta la eveniment, Carmen Daniela Dan, prefectul judetului, a mentionat ca acesta are o valoare de peste 200 milioane de euro.
Si Consiliul Judetean Teleorman a fost prezent prin vicepresedintele Nicolae Zvera, care a multumit oaspetilor bulgari, prezenti in sala.
Proiectul Interreg V-A a fost aprobat in data de 12 februarie anul acesta, iar in 25 martie comisia de monitorizare a dat verdict favorabil acestuia pentru a putea fi implementat.
In sala au fost prezente 52 de persoane. Din partea tarii noastre 40 iar din partea Bulgariei 11. in cadrul seminarului cei prezenti au participat si la cateva ateliere de lucru, ce s-au desfasurat la Romfra.