30
Joi, Mai
0 Articole noi

47 de cetateni in audienta la primarul Alexandriei

Victor Dragusin

Administratie
Tipografie

Cetatenii muncipiului Alexandria, au avut ocazia sa vina in audienta la primar. In total au fost 47 de persoane, iar probleme cu care acestia se confrunta sunt diverse.

Alexandrenii care nu au gasit rezolvare la unele probleme pe care le au, au putut venii in audienta la primarul muncipiului. Probleme cu care se confrunta acestia sunt diverse. De exemplu, un cetatean a solicitat aprobarea pentru a putea schimba acoperisul la casa.
Un alt cetatean, a declarat ca ii este ingradit dreptul de acces la proprietatea pe care o are, din cauza unui vecin care a ingustat calea de acces.
Si cazurile sociale au intrat in atentia muncipalitatii. O persoana care are un copil cu grave probleme de sanatate a mentionat ca banii primiti pentru handicapul baiatului, nu au mai venit de luni bune, si ca a strans destule datorii la diferite utilitati dar si la taxele si impozitele locale. Reprezentantii primariei au venit cu solutii de rezolvare.
Lista problemelor cu care se confrunta alexandrenii este una destul de lunga, muncipalitatea incearca sa gaseasca rezolvare pentru fiecare in parte.
In total au fost 47 de cetateni inscrisi pentru a venii in audienta la primar.