22
Vi, Sep
9 Articole noi

Sedinta de indata a consiliului local Rosiorii de Vede

Consiliu Rosiori

Administratie
Tipografie

Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede a fost convocat in sedinta de indata pentru a adopta sase hotarari urgente privind noua valoare a investitiilor de modernizare a cinci strazi din municipiu care se afla in lucru din toamna anului trecut.

Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede a aprobat, vineri, in regim de urgenta noile valori ale contractelor de investitii pentru modernizarea strazilor Eminescu, Republicii, Stelian Popescu, Balacescu si Carpati aflate in derulare. Modificarea a intervenit ca urmare a reducerii cotei de TVA de la 24 la 20%, incepand cu 1 ianuarie 2016. Actualizarea valorii contractului s-a facut pentru lucrarile neexecutate la data intrarii in vigoare a noului Cod Fiscal.Modul in care se desfasoara lucrarile pe aceste strazi a produs nemultumire in randul consilierilor care au solicitat mai multe lamuriri in acest sens.

Un alt punct de pe ordinea de zi al sedintei a fost adoptarea noului Regulament pentru autorizarea activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata pe raza municipiului Rosiorii de Vede. In noul regulament sunt prevazute cerintele necesare desfasurarii acestor activitati, procedura de obtinere a autorizatiilor, tipul de autorizatii care se elibereaza si metodologia de eliberare/vizare a autorizatiilor si acordurilor pentru desfasurarea activitatii de comercializare a produselor si serviciilor.