22
Vi, Sep
9 Articole noi

Casa Judeteana de Pensii, raport pe anul 2015

Emilian Bomboe

Administratie
Tipografie

Conducerea Casei judetene de Pensii, a prezentat raportul de activitate al institutiei pe anul 2015. Potrivit datelor statistice la nivel de judet, la finele lui 2015, erau inregistrati peste o suta de mii de pensionari.

Astazi, a fost prezentat raportul de activitate al Casei Judetene de Pensii. Potrivit datelor centralizate, la sfasrsitul anului 2015, in statsistici erau peste o suta de mii de pensionari. Din numarul total, o parte a beneficiarilor provin din sectorul de stat, o alta parte din cel agricol, iar altii beneficiaza de pensii din legi speciale.
De asemenea, directorul Casi de Pensii, Emilian Bomboe, a precizat faptul ca intre institutiile subordinate Ministerului Muncii exista un protocol privind datele persoanelor.
In anul 2015, activitatea de plati prestatii s-a concretizat prin punerea in plata a pensiilor de asigurari sociale sau a indemnizatiilor prevazute prin legi speciale.
La capitolul bilete de tratament, in anul 2015, Casei Judetene de Pensii i-au fost repartizate un numar de 3674 de bilete de tratament balnear in 19 serii.