18
Ma, Iun
0 Articole noi

Primaria Rosiorii de Vede are buget si post de radio

Administratie
Tipografie

Premiera la Rosiorii de Vede unde in prima sedinta de consiliu local, pe langa buget pentru 2016, administratia locala primeste si un post de radio cadou.

Prin votul consilierilor postul local Radio Impact este inclus in domeniul public al municipiului si in administrarea Directiei pentru cultura.

Armonia din consiliul local Rosiorii de Vede se mentine si in acest an  electoral. In prima sedinta ordinara din 2016 consensul general s-a manifestat din plin si la aprobarea bugetului local dar si la inzestrarea urbei cu un p[ost de radio primit cadou de la fiul primarului.Dintr-o ridicare de mana Radio Impact devine post public al municipiului Rosiorii de Vede, fara buget dar cu licenta si aparatura de emisie. Disciplina in consiliu s-a mentinut pe tot parcursul sedintei in care s-au adoptat pe banda rulanta 22 de hotarari din cele 23 aflate initial pe ordinea de zi , unul dintre proiecte fiind retras de primar, in calitate de initiator .Singura exceptie de la armonia generala s-a produs la aprobarea planului anual de actiuni de interes local pentru repartizarea orelor de munca prestate de beneficiarii de ajutor social.
In aceeasi nota de ironie a venit si propunerea de a suplimenta numarul orelor prestate de beneficiarii ajutorului social la Biblioteca municipala si chia a fost propus un amendament in acest sens.

Doi dintre consilierii implicati in discutiile pe acest proiect s-au abtinut de la vot dar nu a influentat rezultatul final , horararea fiind adoptata in forma initiala. Tot prin votul unanim al consilierilor au fost aprobate facilitatile pentru medici si la transportul public local ,bugetul societatii Urbis Serv Construct ,conturile de executie bugetara, o dispozitie a primarului privind ultima rectificare bugetara din 2015 fara ca nici un comentariu din partea alesilor locali fie ei la putere sau in opozitie.