22
Vi, Sep
9 Articole noi

Au fost finalizate lucrarile la adapostul pentru familii in dificultate

Adapost renovat

Administratie
Tipografie

Victor Dragusin a fost prezent astazi la adapostul pentru familii, persoane adulte si copii aflati in dificultate. Aici au fost realizate lucrari de reabilitare, centrul avand o capacitate de 138 de locuri.

Reabilitarea centrului a inceput in anul 2014, fondurile pentru acesta venind, o parte venind de la Uniunea Europeana, iar o alta parte din Buget de Stat si Buget Local prin Programul Operational Regional (POR) 2007 – 2013, Axa PRIORITARA 3 – Imbunatatirea infrastructurii sociale. Centrul are o capacitate de 138 de locuri, in momentul de fata fiind ocupate un numar de 23.
De acest adapost pot beneficia: familii aflate intr-o dificultate temporara sau situatie de criza urmare a unor stari conflictuale, calamitati, incendii, persoanele adulte cu precadere femei, aflate intr-o situatie de risc social sau care sunt expuse violentei intrafamiliale si sunt izgonite in strada, precum si copii aflati temporar intr-o situatie de risc din cauza destramarii familiei, a violentei intrafamiliale sau altor dificultati aparute in cadrul familiei.