23
Ma, Iul
0 Articole noi

Au inceput lucrarile la noua piata de peste din Zimnicea

Piata peste

Administratie
Tipografie

Lucrarile la noua Piata de Desfacere a Pestelui de la Zimnicea au inceput la sfarsitul lunii martie, aflandu-se la momentul actual la stadiul de pregatire a fundatiei.

Investitia se ridica la cca. 200.000 de euro, si este realizata cu fonduri europene, prin Programul Operational pentru Pescuit. Noua piata de peste de la Zimnicea are ca termen de finalizare luna septembrie anul curent.
Lucrarile la noua Piata de Desfacere a Pestelui de la Zimnicea au debutat la sfarsitul lunii martie, si sunt programate sa fie finalizate in luna septembrie, atunci cand noul obiectiv trebuie sa fie pregatit sa ofere cele mai bune conditii pentru comercializarea pestelui. Desfasurate conform graficului, lucrarile se afla acum in stadiul pregatirii fundatiei.
Piata de Desfacere a Pestelui reprezinta principalul proiect cu finantare europeana derulat anul acesta la Zimnicea. Proiectul are o valoare de circa 200 000 de euro, si este finantat prin Programul Operational pentru Pescuit. Pe langa noile conditii de comercializare a pestelui si cele 3 locuri de munca create, de la noul obiectiv se asteapta si o revitalizare a activitatii de pescuit la nivelul orasului , dar nu numai.
Piata de Desfacere a Pestelui va fi amplasata pe strada Primaverii, la nr.10, in apropierea Scolii Gimnaziale “Miron Radu Paraschivescu”.

 
Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!