22
Vi, Sep
9 Articole noi

Doua proiecte cu finantare europeana in comuna Talpa

Benone Rababoc

Administratie
Tipografie

in localitatea Talpa au fost prezentate primele rezultate in urma implementarii a doua cu finantare europeana. In cadrul acestora au fost realizate cursuri gratuite de calificare in profesii cu inalta valoare sociala, aflate in expansiune in Romania si cu mare cautare in tari dezvoltate ale Uniunii Europene.

Doua proiecte cu finantare europeana sunt implementate in prezent in Teleorman si anume: "Actiuni strategice pentru dezvoltarea strategica" si "Investitie in resurse umane, mai multe sanse de ocupare". Primele rezultate ale acestor cursuri de calificare au fost prezentate ieri.

Managerul proiectului, le-a vorbit celor prezenti la intalnirea de ieri, despre tinta acestor doua proiecte. Primarul localitatii Talpa, Benone Rababoc a facut cateva referiri la importanta proiectelor implementate.

Prin cele doua proiecte au fost realizate cursuri gratuite de ingrijitori bolnavi si batrani la domiciliu, baby – sitter, barman si ospatari. Activitatile acestora continua pana la sfarsitul lunii septembrie. Proiectele sunt finantate din Fonsul Social European, Investeste in oameni, Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul operational sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.