18
Ma, Iun
0 Articole noi

Autoritatile teleormanene, depasite de situatie

Gheata pe E70

Administratie
Tipografie

Avertizarea de polei emisa de ANM, valabila din aceasta dimineata, a luat autoritatile prin suprindere. Rosiorenii care au fost nevoiti sa se deplaseze la Alexandria, au ajuns astazi cu o intarziere de peste 2 ore din cauza poleiului si a autoritatilor care s-au miscat batraneste.

Daca la prima ninsoare serioasa, autoritatile s-au descurcat ca drumurile nationale din judet sa nu fie blocate, nu  putem spune acelasi lucru si la polei. De ieri, ANM, a emis o informare de precipitatii sub forma de ploaie si formarea poleiului, care a intrat in vigoare la ora 4 in aceasta dimineata. Toate bune si frumoase, numai ca rosiorenii care lucreaza in Alexandria, in aceasta dimineata au ajuns la serviciu cu peste 2 ore intarziere. Pe drumul European 70 gheata era la ea acasa. Contactand autoritatile explicatia a fost una demna de fenemene paranormale. Ploaia cazuta a avut puterea sa blocheze rotile la sararite. Ei da stimabililor, sa chemam in ajutor supereroii. Pe langa asta, sa vina membrii serviciuliu paranormal din America, sa desluseasca misterul. In Teleorman ploaia cazuta a avut efecte negative asupra sararitelor.
Vand in vedere cele declarate, trageti dumneavoastra concluzia. Daca sunteti martorul unor astfel de evenimente nu ezitati sa ne trimiteti filmarea la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..