22
Vi, Sep
9 Articole noi

Proiecte importante in 2016 la Rosiori

Sala sport

Administratie
Tipografie

Dupa finalizarea centralei solare de la Rosiorii de Vede, administratia locala isi indreapta acum atentia catre alte proiecte importante ce se vor derula in acest an. Unele au primit finantare si se afla in derulare iar altele se afla pe masa institutiilor abilitate pentru a primi finantare in 2016.

Administratia locala din Rosiorii de Vede are pentru anul 2016 cateva proiecte de investitii importante pentru comunitatea locala, mare parte finantate din fonduri europene nerambursabile. Recent, intr-o conferinta de presa, edilul municipiului a punctat principalele proiecte din acest an si stadiul in care se afla fiecare.

Tot in acest an se vor incheia lucrarile de constructie a salii de sport de la Scoala Dan Berindei si vor demara lucrarile de constructie a salii de sport de la Colegiul National Anastasescu realizate de Compania Nationala de Investitii. Exista in Rosiorii de Vede si alte obiective incepute si abandonate in diferite stadi, pentru care nu s-au gasit solutii de finantare cum ar fi sala de sport a Clubului Sportiv Scolar sau Campusul Scolar de la fosta Scoala de arte si meserii.