22
Vi, Sep
9 Articole noi

Buget in lucru

Primaria Rosiori

Administratie
Tipografie

Pana la sfarsitul lunii ianuarie municipiul Rosiorii de Vede va avea buget pentru anul 2014. Desi se lucreaza in ritm sustinut la elaborarea bugetului local acesta nu poate fi finalizat pana nu sunt comunicate sumele alocate de la Consiliul judetean si Finantele publice de care depind investitiile importante in acest an.

La nivelul municipiului Rosiorii de Vede se mentin tendintele bugetare de anul trecut in conditiile in care autoritatile locale au decis ca  impozitele si taxele locale sa ramana neschimbate. Diferenta o vor face sumele alocate de la Consiliul judetean si Directia Finantelor Publice din care vor fi sustinute o parte din investitiile planificate in acest an.
Pentru cea mai importanta investitie a municipiului Rosiorii de Vede, centrala solara, sumele necesare cofinantarii acestui proiect realizat cu fonduri europene, este deja asigurata din fondul de rezerva.Tot in acest an municipalitatea are in plan repararea scolilor ,lacaselor de cult si a strazilor  in functie de fondurile disponibile la aceste capitol.